pozita.com

reklamo biznesin tuaj ...

Rrjeti i bizneseve Kosovare me qasje globale ...

Lidhuni me investitorë të huaj dhe diasporë ...

Së shpejti online!

Mobil: 045 44 22 44

Mobil: 049 44 22 44

Viber: +37745442244

info@pozita.com

Republika e Kosovës

Projekt nga Suedia, nëse dëshironi të bëheni sponzor, na kontaktoni!

+46 764 100 340 (Suedi)